Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

On the road again !


Στις 25 του Γενάρη έγινε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το ντέρμπυ μεταξύ ΑΡΗ και ΠΑΟΚ, που έληξε με λευκή ισοπαλία αλλά μαύρη ατμόσφαιρα, επειδή κάποιοι "αρειανοί" ζήλεψαν τις αλητείες οπαδών άλλων ομάδων που συστηματικά και ατιμώρητα κακοποιούν το ποδόσφαιρο - σε συνεργασία με τις εταιρίες-ΠΑΕ, τη διαιτησία και το λοιπό διεφθαρμένο κύκλωμα...
Όσοι όμως υποστηρίζουμε τον ΑΡΗ (τουλάχιστον στην συντριπτική μας πλειοψηφία) αηδιάζουμε μπροστά σε τέτοια φαινόμενα! Γι' αυτό και αφού πέρασε και το ματς κυπέλλου στις 28 Γενάρη (όπου σαν τραγική ειρωνία χάσαμε... στα πέναλτι) και όλα διεξήχθησαν κατά πως πρέπει δεν μπορώ παρά να σταθώ σε τρία σημαντικά γεγονότα, που για μένα επιβεβαιώνουν το παλιό σύνθημα "Γίνε ΑΡΗΣ για να γουστάρεις!" :

α) Κοινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και των συνδέσμων την παραμονή του αγώνα (27/1):
«Επιθυμούμε να κάνουμε ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι γνωρίζουμε για ποιους λόγους βρέθηκε ο ΑΡΗΣ στο στόχαστρο ολόκληρου του συστήματος με αφορμή κάποια απαράδεκτα μεμονωμένα γεγονότα, παρ’ όλο που τα τελευταία τρία χρόνια ο ΑΡΗΣ παραδίδει μαθήματα σωστής οπαδικής συμπεριφοράς τόσο στο Κλεάνθης Βικελίδης, όσο και σε κάθε γήπεδο της Ελλάδας.
Θέλουμε όμως επίσης να κάνουμε ξεκάθαρο ότι είμαστε αποφασισμένοι να μην παρεκκλίνουμε ούτε εκατοστό από τον μοναδικό αυτό δρόμο που ο ΑΡΗΣ έχει χαράξει. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την αγαπημένη μας ομάδα με πάθος, όπως μόνο εμείς ξέρουμε, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παρεκτραπεί, σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου κι αν βρίσκεται.
Να ξέρουν όσοι έχουν αποφασίσει να ξεφύγουν από την σωστή αυτή οπαδική αντίληψη, ότι θα μας βρουν μπροστά τους και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Πρέπει να γνωρίζουν όλοι πολύ καλά ότι ο ΑΡΗΣ κινδυνεύει να τιμωρηθεί με το παραμικρό, γιατί φαίνεται να είναι το εύκολο θύμα.
Καλούμε όλους τους Αρειανούς φιλάθλους αύριο στο γήπεδο για να συμπαρασταθούμε στην αγαπημένη μας ομάδα όπως μόνο εμείς ξέρουμε και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Οι σύνδεσμοι: Σούπερ 3, Ιερολοχίτες, Κιτρινόμαυροι Ευόσμου, ΣΦ ΑΡΗ Έδεσσας»

β) Το χειροκρότημα των φιλάθλων μετά την ήττα και κυρίως στον μοιραίο ποδοσφαιριστή Καράμπελα (που έχασε το κρίσιμο πέναλτι)...

γ) Το γεγονός ότι χιλιάδες άνθρωποι βουβάθηκαν όχι για την απώλεια του Κυπέλλου αλλά για τον άδικο χαμό ενός ανθρώπου, που τον πρόδωσε η καρδιά του μέσα στο γήπεδο...
Ενδεικτική η ανακοίνωση της ομάδας μετά το ματς:
"Ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης: Ο Αρης αυτή τη στιγμή πενθεί. Από σεβασμό στο χαμό της ανθρώπινης ζωής κανένας δεν μπορεί να ασχοληθεί αυτή τη στιγμή, με όσα έγιναν στο γήπεδο. Θα έρθει όμως η ώρα που θα μιλήσουμε και γι΄ αυτά…"

Δεν υπάρχουν σχόλια: