Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

"God Bless America..."

Σήμερα 20 Γενάρη 2009 ορκίζεται ο νέος "πλανητάρχης" Mr. Obama, ο οποίος έχει σίγουρα κάτι θετικό: είναι αφρο-αμερικάνος και επιπλέον είναι και ομορφόπαιδο!

Από την άλλη, το χρώμα του προσφέρεται μόνο για πολιτικά παιχνίδια ηλιθίων (τόσο των ρατσιτσών όσο και των εξυπνάκηδων της "πολιτικά ορθής" ορολογίας) - ενώ το γεγονός ότι είναι Democratic ("δημοκρατικός" στην αμερικάνικη έκδοση) προκαλεί άσχημους συνειρμούς, αν θυμηθεί κανείς έστω τους επιφανείς "δημοκρατικούς" Κέννεντυ (Βιετνάμ, επέμβαση στην Κούβα, κ.α.) και Κλίντον (πυρηνικά στην Ευρώπη, σφαγές στη Σερβία, κ.α.)...

Ε, ναι λοιπόν! Μετά από διακόσια τόσα χρόνια ένας μαύρος γίνεται πρώτος πολίτης στην Αμέρικα! Αλλά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε πως σαν άλλος Φάουστ πούλησε την ψυχή του για τα εκατομμύρια δολάρια των πολυεθνικών, που φρόντισαν για την εκλογή του, την ώρα που εκατομμύρια επίσης (!) ομόχρωμών του (και των άλλων χρωμάτων, βεβαίως) φυτοζωούν και πεθαίνουν άστεγοι ή στα γκέτο της "χώρας της ελευθερίας" και ακριβώς την ίδια ώρα που ο νέος σούπερμαν δίνει τα πρώτα δείγματα γραφής στην υπηρεσία του Μεφιστοφελή του (το διεθνές κεφάλαιο), με την εκκωφαντική σιωπή μπροστά στη σφαγή της Γάζας!

Κάπως έτσι το τραγουδάει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου: "God Bless America: μια στιγμή να στεγνώσει το αίμα ..."

Όσο για τους "άλλους", τους παραπέμπω στην παρακάτω εικόνα-δήλωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια: